SHANGHAI RONGYAO VEHICLE CO.,LTD

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Home ProductsGas Utility Vehicles

800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels 2 / 4 Selectable Switch

800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels 2 / 4 Selectable Switch

800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels  2 / 4 Selectable Switch
800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels  2 / 4 Selectable Switch 800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels  2 / 4 Selectable Switch 800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels  2 / 4 Selectable Switch 800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels  2 / 4 Selectable Switch

Large Image :  800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels 2 / 4 Selectable Switch Get Best Price

Product Details:
Place of Origin: China
Brand Name: RONGYAO
Certification: EC,EEC,DOT,EPA
Model Number: sports utility vehicles800-5
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1
Price: Negotiation
Packaging Details: Metal Frame with Carton
Delivery Time: Within 20 Days
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1000 pcs/month
Detailed Product Description
Product Name: 800cc Sports Utility Vehicles Ignition: EFI-DELPHI
Driving Wheel: 4WHEELER FORCE+2 WHEELER FORCE Fuel Capacity/type: 25L
Wheelbase: 1900mm Height To Seat: 850mm
High Light:

4 wheel utility vehicle

,

atv utility vehicles

800cc 2 seats 25*12 tire and alloy wheels 3500lb mile maker winch 2/4 selectable switch of sports utility vehicle

 

 

Model:

sports utility vehicle800-5

Product Description:

 
Engine type two-cylinder inline, four stroke, water cooled, ,SOHC,EFI
Displacement *800CC
Cooling Water-cooled
Max horsepower *58HORE
Max torque *44KW/6750rpm
Bore*stroke *91 mm*61.5 mm
Max speed * 90km/h(56MPH)
Climbing ability *30°
Ignition EFI-DELPHI
Starting system Electric
Battery *12V-14Ah
Engine oil *15W-40
Gear oil *15W-40
CHASSIS ETC.
Transmission CVT
Driveline shaft
Driving wheel 4WHEELER FORCE+2 WHEELER FORCE
Suspension,front/rear F/R :Independent double wishbone
Brakes,front/rear F/R: DISC
Tires,front/rear F: AT25×8-12
R: AT25×10-12
Fuel capacity/type *25L(6.6gal)
Weight,G.W./N.W. 600kgs/550kgs
Max load 100kgs(220.3lbs)
DIMENSIONS
Wheelbase *1900mm
OA L*W*H 2860×1610×1860mm
Height to seat *850mm
Min ground clearance *285mm
Carton size 2950×1690×1110/840mm
Shipping info 4 units/20″; 4/8units/40″;8 /12units/40HQ

 

 

Applications:

 

For adult use only, Forest road, Riverbed, Stream,

Mountain Road, On the Beach, Farm and Pleasure Ground

 

 

 

 

 
Terms of transaction:
 
Our warranty is 1 years. If your vehicle is broken,the spare parts will be sent to you free of charge. This vehicle will be sent to you assembled by sea and you can ride as soon as getting it. The terms of payment is wire transfer,western union or moneygram. The delivery time is about 20 days.

 

 

Our Advantages:
 
 
 
1. ask: What is the minimum order quantity?
  answer: 1 pc
2. ask: What is the production and delivery time?
  answer: Delivery for UTV: 20-30 days. Delivery for spare parts: 5-15days
3. ask: Can I order a sample ?
  answer: Yes for spare parts,and need 100 USD as sample fee for UTV.
4. ask: Can we use our own shipping agent ?
  answer: Sure.
5. ask: Can we mix the 20ft container ?
  answer: Yes, you can mix no more than 4 models in a 20ft container and no more than 6 model in a 40HQ container.
6. ask: Can we use our own logo or design for sticker ?
  answer: Welcome!
7. ask: How often do you develop new models?
  answer: We regularly develop 1 new model per 3 months.
8. ask: Do your factory have Certificate?
  answer: We have CE for all of our UTV products and EEC for mostly of UTV products.

 

 

Company Information

  • All of the UTV Frame is use the 2.5mm seamless steel pipe ligt arc welding,production by our factory workeshop.reliable and stability.
  •  All of the UTV engine is come from original engine factory. have not the renovation engine.
  • Each one UTV come out from factory, All must go through rigorous drive testing.To ensure the quality of each UTV.
  • We have one Professional team to do the after-sales service, Provide the solution to solve your worries on the UTV problems.

800cc Side By Side Utility Vehicle 25 * 12 Tire And Alloy Wheels  2 / 4 Selectable Switch 0

Contact Details
Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd

Contact Person: Mr. Jackycai

Tel: +8613761175834

Send your inquiry directly to us